Stilstaan en bewegen met Dennis en Floris

Ondanks dat we alles hebben, huis, baan, geld, lekker eten, familie, vrienden, zitten we soms toch vast in bepaalde stramiene’s, zijn we ontevreden, gestressed, en zien we dat het leven zich toch niet aan onze verwachtingen voldoet.

Met stilstaan en bewegen met Dennis en Floris, gaan Dennis Buist (gelukstrainer) en Floris van der Linden (top hokeyer en coach) hiermee aan de slag. Ze geven een masterclass over onderwerpen als, Hoe zorg je voor rust in je hoofd? Hoe vind ik mijn passie? Wat is meditatie en mindfullness nou precies en hoe gebruik ik het in de praktijk? Hoe ervaar ik meer geluk en voldoening?

De masterclasses zijn eigentijds en informeel, concreet en gericht op de dagelijkse praktijk. Het is ons doel om eerst Amsterdammers en daarna de rest van meer rust, plezier, succes en geluk te laten ervaren.

Zaterdag 11-02-2016 zal gaan over hoe je rust is je hoofd en de hele dag energie krijgt.

Na de masterclass gaan we het Vondelpark in voor een korte Boot Camp (voor wie wilt) om naast mentaal fit ook fysiek fit te worden. Na iets meer dan 3 uurtjes te hebben stilgestaan en bewogen met Dennis en Floris ga je gezond, fit en voldaan je weekeind in.

Datum: 11 Februari
Tijd: 10:00 - 12:45
Locatie: De Balie Amsterdam,Kleine-Gartmanplantsoen 10, 1017 RR Amsterdam
Coach: Dennis Buist en Floris van der Linden
Prijs: € 29,95 p.p

Registreer voor deze workshop

Registreer voor deze workshop

Betaling