Spirituele ontwikkeling

Misschien ken je het spel van vroeger nog ‘Ik ga op reis en ik neem mee…’. Het spel waar je begint met een lege koffer en iedereen die meedoet een item voor in de koffer mag bedenken en je steeds moet onthouden wat alle voorgaande items waren. De lijst wordt steed langer en op een gegeven moment weet je eigenlijk niet meer wat er aan het begin allemaal in de koffer is gekomen.

Spirituele ontwikkeling gaat in de letterlijke zin van het woord  over het ont-wikkellen, de wikkels er vanaf halen. Wie ben ik gaandeweg eigenlijk geworden? Wat is er allemaal in mijn koffers terecht gekomen? Welke dingen daarvan zijn heel fijn en wil ik behouden? en welke dingen wil ik loslaten? Hoe doe ik dat?

Daarnaast gaat het over ontwikkelen in de vorm van groeien. Als ik mezelf dan heb ontwikkelt en ik kom uit bij de kern/ziel, hoe communiceert die dan met mij? Hoe versta die taal van mijn ziel tussen alle drukte van mijn gedachte en alle dingen die ik voel?

Tijdens spirituele ontwikkeling leer je antwoord te vinden op deze vragen. Je krijgt weer helderheid in hoe jouw systeem werkt en daarnaast zal je bewustzijn vergroten. Dennis belicht deze thema’s vanuit enerzijds een wetenschappelijke hoek en anderzijds een spirituele hoek. Hierdoor worden wetenschappelijke concepten heel rijk en spiritualiteit heel concreet en tastbaar. Naast inhoudelijk scherpe en leuke content kun je meditaties, visualisaties en energiewerk verwachten.

Het je vragen over deze les? Stuur hier een berichtje.

 

Datum: 24 Juni
Tijd: 21.00 tot 22.30
Locatie: De Bewustzijnsschool, keizersgracht 467
Coach: Dennis Buist
Prijs: €17,-

Registreer voor deze workshop

Registreer voor deze workshop

Betaling